Forplejning under stævnet
Aakirkeby-Hallerne sælger og håndterer forplejning under stævnet – stævnearrangørerne har intet med det at gøre.
Cafeens åbningstider:
Fredag 17 .00 – 22.00
Lørdag 10.00 – 22.00
Søndag 10.00 – 15.00
Cafeen tilbyder:
Alt så længe lager haves
- Ciabatta sandwich – Flæskesteg, Kylling/bacon, Skinke/ost
- Toast
- Fransk hotdog
- Pommes frites
- Nachos m/ost og salsa
- Pølsemix
Herudover tilbydes nedenstående menu:
Brunch skal forudbestilles via formular nederst på siden.
Frokost og aftensmad kan forudbestilles. Uden forudbestilling tilbydes menu så længe lager haves.
Forudbestilling senest 15.10.25 kl. 12.00
Fredag
Aftensmad
Kl. 17.00 – 19.00
Kylling i karry m/løse ris samt råkostsalat.
Pris kr. 99,00
Lørdag
- Brunch består af:
- Brunchstykker
- Lyst og mørkt brød.
- Rullepølse og salami
- Røræg med bacon og
- Marmelade
- Pandekager med sirup
- Hel frugt
- 2 slags ost
- Kiks og knækbrød
- Kaffe/te
- Appelsin- og æblejuice
Kl. 07.30 – 09.00
Pris pr. kuvert kr. 100,00
Frokost
kl. 12.00 – 14.00
Tarteletter m/høns i asparges og løse ris
Pris kr. 90,00
Aftensmad
kl. 17.00 – 18.30
Kartoffelsalat m/frikadeller og grøn salat.
Pris pr. kuvert kr. 99,00
Søndag
- Brunch består af:
- Brunchstykker
- Lyst og mørkt brød.
- Rullepølse og salami
- Røræg med bacon og
- Marmelade
- Pandekager med sirup
- Hel frugt
- 2 slags ost
- Kiks og knækbrød
- Kaffe/te
- Appelsin- og æblejuice
Kl. 07.30 – 09.00
Pris pr. kuvert kr. 100,00
Frokost
Kl. 12.00 – 14.00
Biksemad m/bearnaisesauce go hjemmesyltede rødbeder.
Pris kr. 90,00