Forplejning under stævnet

Aakirkeby-Hallerne sælger og håndterer forplejning under stævnet – stævnearrangørerne har intet med det at gøre.

Fredag 17 .00 – 22.00

Lørdag 10.00 – 22.00

 Søndag 10.00 – 15.00

Alt så længe lager haves

  • Ciabatta sandwich – Flæskesteg, Kylling/bacon, Skinke/ost
  • Toast
  • Fransk hotdog
  • Pommes frites
  • Nachos m/ost og salsa
  • Pølsemix

Herudover tilbydes nedenstående menu:

Brunch skal forudbestilles via formular nederst på siden.

Frokost og aftensmad kan forudbestilles. Uden forudbestilling tilbydes menu så længe lager haves.

Forudbestilling senest 15.10.25 kl. 12.00

Fredag

Aftensmad

Kl. 17.00 – 19.00

Kylling i karry m/løse ris samt råkostsalat.

Pris kr. 99,00

Lørdag

  • Brunch består af:
    • Brunchstykker
    • Lyst og mørkt brød.
    • Rullepølse og salami
    • Røræg med bacon og
    • Marmelade
    • Pandekager med sirup
    • Hel frugt
    • 2 slags ost
    • Kiks og knækbrød
    • Kaffe/te
    • Appelsin- og æblejuice

Kl. 07.30 – 09.00

Pris pr. kuvert kr. 100,00

Frokost

kl. 12.00 – 14.00

Tarteletter m/høns i asparges og løse ris

Pris kr. 90,00

Aftensmad

kl. 17.00 – 18.30

Kartoffelsalat m/frikadeller og grøn salat.

Pris pr. kuvert kr. 99,00

Søndag

  • Brunch består af:
    • Brunchstykker
    • Lyst og mørkt brød.
    • Rullepølse og salami
    • Røræg med bacon og
    • Marmelade
    • Pandekager med sirup
    • Hel frugt
    • 2 slags ost
    • Kiks og knækbrød
    • Kaffe/te
    • Appelsin- og æblejuice

       

Kl. 07.30 – 09.00

Pris pr. kuvert kr. 100,00

Frokost

Kl. 12.00 – 14.00

Biksemad m/bearnaisesauce go hjemmesyltede rødbeder.

Pris kr. 90,00